Hoş gördük BlackBlue (:
BasÇek'e hoşgeldiniz :)
- Paylaş:
- Bu konu için RSS beslemesi
-
-
Hoş bulduk. :)
-
Merhaba, sitenizi görür görmez üye oldum ben de. canonturk.com'dan hepinize ayrıca selamlar :)
Paylaşım çok önemli hele ki bu dijital devirde. Benim yabancı sitelerde sık sık gördüğüm şey lenslere ait fotoğrafların o lensin başlığında toplanması. Bu çok yararlı oluyor lens satın alırken. Böyle bir şeyi yoğun katılımcıyla birleştirerek yapabilirseniz(yapabilirsek) büyük iş başarmış olunur bence.
Başarılar, hayırlı olsun ayrıca...
NOT: Üye olduktan sonra gelen hoşgeldiniz e-mailında türkçe karakterler görüntülenemiyor,bilginiz olsun. (Gmail)
-
Bende yoğunluktan yeni giriş yaptım. Site gerçekten çok iyi olmuş. Herkese hayırlı uğurlu olsun.
-
Hoşbulduk.Umarız burada güzel şeyler öğrenip kaliteli bi fotoğrafçı oluruz:)
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Başarılar dilerim.
sevgilerimle. -
hoşbulduk, sitenizin yeni farkına vardım. Konu anlatımlarının basit ve kolay anlaşılır anlatılması dileğiyle. Malum herkes frofesyonel değil.
-
Hayırlı olsun, böyle bir site açtığınız için çok teşekkürler bilmediğim bir sürü bilgiyi buradan öğrendim.. Ellerinize sağlık...
-
Merhaba,
Bir kaç gün önce üye oldum ve artık hergün fırsat buldukça yeni bir şeyler öğrenmek için giriyorum siteye. Düşünenlerin beyinlerine, hazırlayanların ellerine sağlık:) Çok faydalı, düzgün, seviyeli, güzel bir site. Başarılarınızın devamını dilerim. -
Hoş buldum... daha önce neden görmemişim bu siteyi diye hayıflanıyorum... bütün emeği geçenlerden Allah razı olsun... teşekkürler.....
-
hoşbulduk..
benim dileğim bu yeni sitede daha çok makale daha farklı ekipmanlar ve daha fazla fotoğraf olması.. -
merhaba,ayni dusun yolculari...sitenizi cok begendim..fotograf ana baslik altinda cok somut bilgileri ve deneyimleri okudum..emegi gecenlere cok tesekkur ederim...
-
merhaba bende fotograf cekımı ıleılıgılı bılgımı artırmak ıstıyorum.shop, renkler,degısık mekanlarda fotonun canlı gıbı görunmesı bılhassa cocuklarımın fotolarıyla cok ugrasıyorum.ınsalah dogru yerdeyımdır.cok anlamıyorum banada yardımcı olurmusunuz.bu arada facebookta rastladım lınkınıze:))
-
Sitemizi takip etmeniz yeterli, Photoshop derslerini, çekim teknikleri bölümünü sürekli günceliyoruz ve bu güncellemeleri gelen sorulara göre yapmaktayız.
Mesela bize bir konu önerirsiniz, bunu mutlaka dikkate alırız.
-
merhaba,
sitenize rastladığım gün,hayatımda yeni bir sayfa açıldı diyebilirim,
teşekkür ediyorum,bütün bilgiler için,güzel videolar için,vakit ayırdığınız ve bilginizi paylaştığınız için,teşekkür ediyorum :)) -
Özkan Bey tesekkür ederim ilginize..
-
Hayırlı olsun (:
-
öncelikle merhaba ve hayırlı olsun diyeyim. siteniziyeni farkettim ve heme üye oldum. Anladığım kadarıyla -bir amatör olarak- konu anlatımları ve dağılış güzel.
teşekkürler (:
-
bu harika site için teşekkürler.fotoğrafçılıkta acemi biri olarak sitenizi çok anlaşılır ve öğretici buldum.yakında bende kendi makinemle fotoğraf çekeceğim.sitenizdeki fotoğraf makinesi incelemeleri çok faydalı.özellikle bu sıralar kendimi buna adadım zira seçimde hata yapma lüksüm.güzel fotoğraflı günler herkeze :)
İlgili Konular
(ilgili konu bulunamadı)Cevapla
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.